Het programma – Let’s Kick Ass

Let's Kick Ass - Het Programma

Geef jouw ontwikkeling een flinke BOOST. Zowel zakelijk als privé

persoonlijke ontwikkeling

Let’s Kick Ass geeft je antwoord op de volgende vraag: Hoe ziet een Kick Ass leven er voor jou uit? En minstens zo belangrijker, hoe kom ik daar? Vaak scheiden we zakelijk en privé. Je werkgever ontwikkelt je in je werk. En wellicht ben jezelf al wat met persoonlijke ontwikkeling bezig geweest. Gek eigenlijk hè, dat deze twee werelden vaak los van elkaar staan?

Tijd om dit eens lekker te gaan husselen. Welkom bij Let’s Kick Ass.

Met het programma van Let’s Kick Ass ben je 6 weken zoet. Elke maandag komt er een nieuwe module live. Daarmee zal je ongeveer 90 minuten bezig zijn. Zowel met lessen als met opdrachten.

#1 Find your Sparkle

Waar word jij écht blij van? Dat is geen eenvoudige vraag. En het antwoord hoeft niet altijd uit maar één ding te bestaan. In de eerste module van Let’s Kick Ass leer je ontdekken waar jij ‘AAN’ van gaat. Zodat je weet wat jij nodig hebt in je leven om echt gelukkig te worden. 

#2 Scan your Reality

Je dromen waarmaken, dat gaat niet van de een op de andere dag. Elke dag maak je heel veel keuzes die daaraan bijdragen. En veel van die keuzes maak je onbewust. Hoe beter zicht jij hebt op waar je nu staat, en waar je tevreden of ontevreden mee bent helpt je om de juiste focus te bepalen. In deze module ga jij een scan maken van alle aspecten in jouw leven die voor jou belangrijk zijn. Zowel zakelijk als privé.

#3 Ready, Set, Goal!

Yes, tijd om in actie te komen. Je weet nu welke richting je op wilt (module 1) en je weet exact waar je nu staat (module 2). Met deze twee ingrediënten gaan we focus aanbrengen. Doelen zetten dus. Welke kleine stapjes kun jij vandaag al gaan zetten die leiden tot dat grote doel. Precies dat is wat we in deze module gaan doen.

#4 Challenge your Beliefs

Belemmerende overtuigingen zijn killing als jij je dromen wilt waarmaken. In deze module ga je aan de slag met de ontmoedigende stemmetjes in je hoofd. Je leert hoe je die kunt tegenspreken of parkeren, zodat je wél voor jouw dromen durft te gaan. Je mindset bepaalt voor een groot deel jouw succes. Of dat nu zakelijk is of privé. Hoe kun je je mindset veranderen om succesvoller te worden? Wat heb je daarvoor nodig? En wat zijn handige tips & tricks? Dat leer ik je in deze module.

#5 Building a Support Network

Bij het bereiken van je doelen sta je er niet alleen voor. Er staan anderen voor je klaar om je te cheerleaden naar jouw doelen. Bij dit thema help ik jou het supportnetwerk op te bouwen dat jij nodig hebt. Bijvoorbeeld een kritische adviesgever en iemand die je juist inspireert. Zij kunnen jou helpen om blijvend voor je doelen te gaan.

#6 KickForward

Dit is de laatste module. En stiekem begint het nu pas echt. Want in de afgelopen weken heb jij skills geleerd om constant bij te blijven sturen. Dit is namelijk geen moment opname of een kwestie van zes weken. In de KickForward help ik je om een om plan te maken voor de komende maanden, jaren etc.